Sopa de Frijoles Blancos con Alb 69ndigas (supă de fasole albă și chiftele)

Sopa de Frijoles Blancos con Alb 69ndigas (supă de fasole albă și chiftele)
Rețeta Sopa de Frijoles Blancos con Alb Grosolndigas (fasole albă și supă de chiftele) ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 531 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 108 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de scallions, făină de porumb gătită, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de fasole albă (Sopa de Frijoles Blancos), Ciorba de chiftelute (Sopa De Alb și negru), și Supă De Chiftele (Sopa De Albondigas).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, carnea de porc, Ali-ul, sarea, făina de porumb și apa. Frământați cu mâinile până se amestecă bine.Formați amestecul în 12 chiftele mici, așezați-le pe un plate.To faceți supa: spălați fasolea și înmuiați-o peste noapte în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare și adăugați apa. La foc mediu-mare, aduceți fasolea la fierbere, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați chiftelele și lăsați fasolea să gătească până aproape fragedă, aproximativ 1 oră.Când fasolea se gătește, pregătiți guiso. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu, adăugați roșiile, ceapa, ceapa, sarea, piperul, usturoiul, coriandrul și chimenul măcinat și gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați guiso, morcovi și cartofi. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când fasolea este complet gătită. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista