Sopa de Fideos

Sopa de Fideos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America de Sud, așa că încercați Sopa de Fideos. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 307 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, pastele fideo, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Supă De Vermicelli (Sopa De Fideos), Creveți, Ancho Chile și supă de Paste (Sopa seca de Camarones y Fideos), și Fideos.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile, ceapa și usturoiul într-un blender și pulsați de mai multe ori pentru a face amestecul să se miște; amestecați până la neted, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic și amestecați pastele. Prăjiți ușor pastele, amestecând des, până când pastele se rumenesc, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din căldură.
4
Se toarnă amestecul de roșii într-o cratiță mare și se amestecă bulionul de pui și tăiței. Aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu scăzut; fierbeți până când tăiței sunt fragede, 7 până la 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru și amestecă cilantro; mai fierbeți încă 2 minute pentru a găti cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PastePaste
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista