Rețeta Soor Vindaloo (carne de porc curry) este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 373 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimen măcinat, semințe de muștar, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Vindaloo De Porc (Tocană Picantă De Porc Goanese), Porc Vindaloo, și Porc Vindaloo pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.