Tata somon fiert în apă cu sos de castravete ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 375 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de piper, morcovi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Poșat Cu Sos De Castraveți, Somon fiert rapid cu sos de castraveți, și Somon poșat cu castraveți, Creson și sos de capere.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele lichide de braconaj într-o cratiță medie. Aduceți lichidul de braconaj la foc mic și gătiți 30 de minute. Îndepărtați partea superioară după cum este necesar pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați niște pânză de brânză deasupra lichidului de braconaj, făcând un pat pentru fileuri. Scufundați somonul în lichid de braconaj și gătiți timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4
1 castravete englezesc, necojit, tocat aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezești
5
Frunze Din 1 buchet de mărar (aproximativ 1 cană)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
6
1/2 ceapă roșie mică
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
7
2 lămâi mari, sucate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
1/3 cană maioneză
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
9
2 linguri ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
10
1/3 cană iaurt
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
11
Sare și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Combinați primele patru ingrediente într-un blender și piure. Se amestecă treptat în maioneză, ulei și iaurt și apoi se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca flori vedere la mare Ridge Estate Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu o margine de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe Bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duce la un finisaj persistent condus de acid.