Somon și caviar Blini
Nevoie de o pescatarian morn meal? Somonul și caviarul Blini ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 35 de porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, somon, caviar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Torturi blini de Caviar și somon, Blini De Hrișcă Cu Somon Afumat, Creme Fraiche Și Caviar, și Blini de cartofi cu Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, laptele, 1/2 cană de unt topit și un vârf de sare și bateți pentru a combina. Preîncălziți grătarul sau tigaia la foc mediu și periați cu unt topit suplimentar.
Se toarnă aproximativ o lingură de aluat pe tigaia preîncălzită, se răstoarnă o dată maro și se repetă cu aluatul rămas. Când este gata de servit, Distribuiți somon, caviar și CR Fraiche peste toate blini.
Se servește cu mult vin spumant.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.