Somon întreg la grătar cu Aioli de ardei roșu

Somonul întreg la grătar cu Aioli de ardei roșu este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 620 calorii. Pentru $ 7.61 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Un amestec de gălbenușuri de ou, ulei, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Burgeri De Somon Cu Aioli De Ardei Roșu Prăjit, Porumb la grătar cu Alep-piper Aioli, și Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli.
Instrucțiuni
Pentru a face aioli, bateți gălbenușurile într-un castron mic și stropiți foarte încet în ulei, amestecând tot timpul. Când tot uleiul a fost încorporat, adăugați sucul de lămâie, usturoiul și ardeiul gras; condimentează cu sare și piper.
Încălziți grătarul, asigurându-vă că este curat. Cărbunii trebuie să fie fierbinți. Pentru a pregăti peștele, puneți ceapa, pătrunjelul, usturoiul și lămâia în cavitatea burtică a somonului; condimentează cu sare și piper. Înfășurați trei saupatru bucăți de sfoară de bucătărie în jurul peștelui, înnodând strâns fiecare bucată și tăind orice sfoară în exces.
Ungeți exteriorul peștelui cu ulei și presărați sare și piper.
Puneți peștele pe grătarul fierbinte și gătiți peste cărbuni mediu-fierbinți până când ați terminat, întorcându-vă o dată, aproximativ 20 de minute. pe fiecare parte.
Se servește fierbinte sau rece cu aioli cu ardei roșu. Sugestii de băuturi încercați un Pinot Noir mai puțin costisitor (cum ar fi BVS Beautour Carneros sau Bouchaines Q. C. Fly),un roșu în stil sudic francez (Les Ctes Sauvages din Californias Edmunds St.John), un Pinotaj Sud-African (un hibrid roșu care este o încrucișare între Pinot Noir și Cinsault) sau un Dolcetto Italian din Piemont.
65, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
4, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.