Somon înnegrit cu sos de brânză albastră

Somon înnegrit cu sos de brânză albastră
Somonul înnegrit cu sos de brânză albastră este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 520 calorii, 41G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 248 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper crăpat, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Paste cu somon și sos cremos de brânză albastră, Salată de pui înnegrită cu vinetă de brânză albastră, și Salată clasică cu pană cu crutoane Flatiron înnegrite și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați condimentul Italian, piperul negru, boiaua, sarea și cayenne. Condimentați fiecare bucată de pește cu freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piper NegruPiper Negru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PeștePește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați untul și uleiul. Odată ce untul s-a topit, adăugați peștele și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați întreaga tigaie în cuptor și gătiți încă 4 până la 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Puneți vinul alb într-o cratiță medie și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați smântâna grea și lăsați să se reducă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
3
Adăugați brânza albastră și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se servește deasupra somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista