Somon în sos de lămâie-mărar

Somonul în sos de lămâie-mărar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 600 de calorii, 30g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, cimbru, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de somon cu sos de mărar de lămâie, Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie, și Burgeri de somon cu sos de mărar de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul într-un vas puțin adânc și frecați cu 3 linguri de suc de lămâie. Se condimentează cu buruieni de mărar și piper de lămâie. Acoperiți și lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu și sotati șalota 2 minute, până se înmoaie.
Se amestecă sucul de lămâie rămas, oțetul și 1/4 cană de vin. Se fierbe la foc mic până se reduce cu cel puțin 1/
Se amestecă smântâna și laptele. Condimentează cu mărar, pătrunjel, cimbru, sare și piper alb. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Bateți în 1/4 cană de unt. Puneți deoparte și păstrați cald.
Încălziți restul de 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mediu.
Așezați somonul în tigaie, cu pielea în sus și gătiți 1 până la 2 minute, până când este ars. Puneți somonul deoparte. Deglazați tigaia cu 1 lingură de vin rămasă, apoi amestecați în sosul de smântână. Întoarceți somonul în tigaie și gătiți 8 minute în sos sau până când se descuamează ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.