Somon vindecat cu zahăr brun și mărar

Somon vindecat cu zahăr brun și mărar
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul brun cu zahăr și mărar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 150 de calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun ferm, pâine pumpernickel, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat cu mărar, Zahăr brun prăjit lent și somon vindecat de mărar, și mărar și somon vindecat cu sare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați somonul în jumătate transversal și așezați o jumătate, cu pielea în jos, într - un vas de copt din sticlă de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Combinați zahărul brun, sarea, piperul și mărarul; lingurați jumătate din amestecul de zahăr uniform peste somon în vas și stropiți cu vodcă. Acoperiți cu cealaltă jumătate de somon, cu pielea în sus și cu lingura amestecul de zahăr rămas deasupra. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic; așezați o farfurie sau un vas mic deasupra somonului și cântăriți cu cutii de supă. Refrigerați 2 zile, rotind ocazional peștele și ungând cu lichid care se colectează în fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
MărarMărar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Scoateți peștele din lichid și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Tăiați carnea în felii lungi și subțiri, aruncând pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Se servește cu felii de pâine pumpernickel întunecate, biscuiți cu pâine plată, crme frache, ceapă roșie tocată, mărar proaspăt și piper negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
PumpernickelPumpernickel
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Pâine PlatăPâine Plată
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista