Somon Teriyaki Portocaliu

Somon Teriyaki Portocaliu
Somonul teriyaki portocaliu este un fără gluten rețetă cu 2 porții. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 873 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 113 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Teriyaki Portocaliu, Somon Portocaliu-Arțar Teriyaki, și Boluri De Orez Cu Somon Teriyaki Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți o bucată de folie rezistentă peste o foaie mare de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați-vă pe încă o foaie în direcția opusă, lăsând aproximativ 8 surplombe pe toate părțile.
4
Puneți marmelada și untul într-un castron mic pentru microunde și încălziți timp de aproximativ 30 de secunde sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Combinați acest amestec cu toate ingredientele (cu excepția peștelui) într-un castron și amestecați până se omogenizează. Clătiți somonul în apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați pielea cu fața în jos pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Se toarnă marinada peste pește.Începând de la un capăt, adunați surplomba foliei împreună și rotiți-le împreună pentru a sigila o pungă asemănătoare cortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 25 de minute. Peștele trebuie să fie opac și să se descuameze ușor cu o furculiță. Testați peștele și readuceți tigaia la cuptor pentru încă 5-10 minute, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serviți somonul cu sos lingură deasupra.Instrucțiuni pentru grătar: Preîncălziți grătarul cu gaz la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Așezați punga de folie pe raftul superior dacă aveți unul sau pe căldură indirectă pe raftul principal. Urmați aceleași instrucțiuni de coacere ca și cum ar fi în cuptor.Peștele poate fi gătit și într-un cort de folie la foc de tabără. Condimentați peștele după dorință (puteți adăuga și câteva linguri de apă pentru a-l ajuta să se aburească în focul fierbinte) și închideți cortul de folie. Cuibărește-ți punga de folie în jarul strălucitor, unde căldura nu este la fel de intensă ca flăcările. Timpul de gătit poate varia în funcție de mărimea și varietatea peștelui, așa că verificați-l după 10 minute. Dacă nu sa făcut, verificați la intervale de 2-3 minute după aceea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva Alsacia Willm Gewurztraminer cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Indicii galben auriu. Intensitate aromatică frumoasă și fructe exotice.Persistență ușoară, rotundă și bine echilibrată și bună, terminând cu note picante.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista