Somon Sălbatic Cu Linte Și Rucola

Somon Sălbatic Cu Linte Și Rucola
Somonul sălbatic cu linte și Rucola este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 485 calorii, 46G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Somon sălbatic la grătar cu hamsii, capere și linte, Somon sălbatic la grătar cu sfeclă prăjită și Rucola, și Ți-e foame? Torturi sălbatice de somon roz din Alaska cu salată picantă de rucola.

Instrucțiuni

1
Între timp, încălziți cuptorul la 375 de grade. Aranjați fileurile într-o coacerefel de mâncare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sareși piper. Acoperiți cu folie și coaceți până lagătit, aproximativ 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Serveștecu linte și stoarceți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
LinteLinte

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista