Somon sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie

Somon sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie
Nevoie de o curs principal fără lactate? Somonul sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 518 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Somon de lămâie-Oregano cu roșii prăjite, Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, și Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați roșiile cu zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aranjați, tăiați părțile în jos, într-o tigaie mică de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Încălziți uleiul într - o tigaie grea de 9 până la 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți usturoiul, amestecând ocazional, până la auriu pal, 1 până la 2 minute. Se amestecă busuiocul și frunzele întregi de oregano, apoi se toarnă ulei peste roșii. Prăjiți roșiile până când sunt foarte fragede, dar nu se destramă, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TomateTomate
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați roșiile cu o spatulă pe o farfurie mare, apoi turnați uleiul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic sau o cană de măsurare, aruncând solidele. Se amestecă oregano tocat, coaja, sucul și restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
SitaSita
BolBol
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți cuscusul, amestecând ocazional, până când este parfumat și auriu pal, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CuscusCuscus
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bulion, apă și sare și fierbeți, acoperit, până când lichidul este absorbit și cuscusul este al dente, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
ApăApă
SareSare
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute, apoi se amestecă 2 1/2 linguri ulei de oregano de lămâie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
LămâieLămâie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 de F. F. căptușiți o tavă de copt superficială de 17 pe 12 inci cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Aranjați somonul, părțile pielii în jos, în tava de copt, apoi stropiți cu ulei de măsline, frecându-l peste vârfurile fileurilor și presărați sare. Prăjiți somonul până când este gătit, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Împărțiți cuscusul între 6 farfurii. Ridicați carnea de somon de pe piele cu o spatulă cu fante și transferați un file în fiecare pat de cuscus. Puneți 2 jumătăți de roșii pe fiecare farfurie, apoi presărați somonul cu măsline și stropiți cu puțin ulei de oregano de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
MăslineMăsline
SomonSomon
TomateTomate
LămâieLămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1
Roșiile pot fi prăjite cu 3 zile înainte și răcite în ulei într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista