Somon sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie

Nevoie de o curs principal fără lactate? Somonul sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 518 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Somon de lămâie-Oregano cu roșii prăjite, Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, și Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Aruncați roșiile cu zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aranjați, tăiați părțile în jos, într-o tigaie mică de mică adâncime.
Încălziți uleiul într - o tigaie grea de 9 până la 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți usturoiul, amestecând ocazional, până la auriu pal, 1 până la 2 minute. Se amestecă busuiocul și frunzele întregi de oregano, apoi se toarnă ulei peste roșii. Prăjiți roșiile până când sunt foarte fragede, dar nu se destramă, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Transferați roșiile cu o spatulă pe o farfurie mare, apoi turnați uleiul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic sau o cană de măsurare, aruncând solidele. Se amestecă oregano tocat, coaja, sucul și restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți cuscusul, amestecând ocazional, până când este parfumat și auriu pal, 3 până la 5 minute.
Adăugați bulion, apă și sare și fierbeți, acoperit, până când lichidul este absorbit și cuscusul este al dente, 10 până la 12 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute, apoi se amestecă 2 1/2 linguri ulei de oregano de lămâie. Se condimentează cu sare.
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 de F. F. căptușiți o tavă de copt superficială de 17 pe 12 inci cu folie.
Aranjați somonul, părțile pielii în jos, în tava de copt, apoi stropiți cu ulei de măsline, frecându-l peste vârfurile fileurilor și presărați sare. Prăjiți somonul până când este gătit, 12 până la 14 minute.
Împărțiți cuscusul între 6 farfurii. Ridicați carnea de somon de pe piele cu o spatulă cu fante și transferați un file în fiecare pat de cuscus. Puneți 2 jumătăți de roșii pe fiecare farfurie, apoi presărați somonul cu măsline și stropiți cu puțin ulei de oregano de lămâie.
Roșiile pot fi prăjite cu 3 zile înainte și răcite în ulei într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.