Somon răcit cu sos de castraveți-mărar

Somon răcit cu sos de castraveți-mărar
Somonul răcit cu sos de castraveți-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 251 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, boabe de piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Castraveți Răcită Cu Somon Afumat Și Mărar, Supă de castraveți răcită cu somon afumat și mărar, și Somon Cu Sos De Castravete-Marar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați apa, vinul, ceapa și boabele de piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați cu atenție somonul. Acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Cu o spatulă, îndepărtați cu grijă somonul; aruncați lichidul de gătit. Se răcește somonul timp de 10 minute; la frigider până se răcește. Într-un castron mic, combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Dr.Konstantin Frank Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. Konstantin Frank Chardonnay
Dr. Konstantin Frank Chardonnay
Dintr-o epocă excelentă, aromele de fructe ale acestui vin strălucesc cu adevărat. Caracterizat prin note de ananas proaspăt, caise uscate și caprifoi. Se termină cu o senzație de gură minerală, cremoasă.Împerechează acest vin cu mâncăruri prăjite sau mâncăruri grele din fructe de mare și paste cu sosuri cremă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista