Somon rege prăjit de arin cu polen de fenicul sălbatic

Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și pescatarian felul principal? Somonul rege prăjit de arin cu polen de fenicul sălbatic ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 704 calorii, 90g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 10,28 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extra virgin, zahăr brun, scânduri de cedru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până anason ai putea urma acest curs principal cu Fig Și Anason Clafoutis ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon prăjit cu mărar și afine, Gravlax De Somon Rege Sălbatic, și Regele Somon Cu Fenicul Fiert Și Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul, sarea, apa și lichiorul cu aromă de anason.
Se toarnă peste jumătățile de somon într-o tigaie adâncă de 3 inci. Marinați, răciți, în amestecul de saramură timp de 4 până la 8 ore.
Se scoate din saramură și se usucă.
Periați somonul cu ulei. Condimentează cu polen de fenicul sălbatic, sare și piper.
Așezați pe scândură de arin și înmuiați în apă rece peste noapte. Uneori, un cui prin capătul cozii este folosit pentru a ține somonul în poziție. Înclinați scândura de un foc de lemn de arin care a murit în cea mai mare parte până la cărbuni foarte fierbinți. Aveți grijă să nu lăsați scândura să ia foc. Căldura și fumul de la foc vor găti și vor condimenta somonul.
Serviți chiar de pe scândură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.