Somon prăjit în tigaie II

Somon prăjit în tigaie II
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Pan Seared Salmon II ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână Unt, Ardei gras, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți lingurița de unt și prăjiți fileurile de somon până când sunt fulgi la interior și puțin aurii la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie medie, așezați uleiul, ardeiul roșu și ardeiul galben; se sotează 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mic, combinați usturoiul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți peste fileurile de somon finite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
5
Așezați ardeii fierți deasupra filetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
6
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista