Somon Prăjit În Tigaie Cu Remouladă De Avocado

Somon Prăjit În Tigaie Cu Remouladă De Avocado
Somonul prăjit în tigaie cu Remouladă de Avocado necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 25 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 191 calorii. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este plăcută de 431 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon prăjit în tigaie cu Remouladă de Avocado, Somon Prăjit Cu Remouladă De Avocado, și Somon crocant la cuptor cu Remouladă de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 puneți bucăți de avocado și suc de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați până se omogenizează. Adăugați încet ulei de măsline, pulsând, până ajungeți la consistența dorită a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați șalotă tocată (sau ceapă verde) și pătrunjel, pulsați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Scoateți într-un castron, adăugați muștar, sare și piper după gust.2 înveliți fundul unei tigaie cu ulei, încălziți la mediu până aproape de fumat. Condimentați ambele părți ale fileurilor de somon cu sare și piper, așezați cu grijă somonul în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti somonul pana la aproximativ coacere medie, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți somonul cu sos de remouladă de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista