Somon prăjit în tigaie cu esență de ananas Curry

Somon tocită tigaie cu esență de ananas curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 316 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,76 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, ulei vegetal, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Somon Prăjit În Tigaie Pe Spanac Curry Thailandez, Somon Pan-ars cu ananas-Jalapeno Relish, și Somon prăjit în tigaie cu sos cremos de lămâie Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească ușor.
Puneți amestecul de ananas într-un blender și procesați până se omogenizează. Se amestecă ardeiul crăpat. Puneți deoparte esența ananasului.
Îndepărtați pielea din somon și presărați sare uniform peste fileuri.
Combinați scorțișoara și următoarele 6 ingrediente (scorțișoară prin ghimbir). Frecați o parte a fiecărui file cu amestec de condimente.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați somon, condimentați partea în jos și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de somon sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Se servește cu esență de ananas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.