Somon Prăjit În Folie Cu Un Jus Aromat

Somon Prăjit În Folie Cu Un Jus Aromat
Somon prăjit cu folie cu un jus aromat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 46G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline extravirgin, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon aromat aburit, Roșii Aromate Prăjite Lent, și Legume Rădăcinoase Prăjite Aromate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Feliați prazul în jumătate pe lungime începând de la capătul alb, dar nu tăind capătul verde. Clătiți bine sub apă rece care separă frunzele pentru a îndepărta murdăria prinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Tăiați capetele verzi din Praz și rezervați. Feliați părțile albe și verde deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Selectați o foaie de copt suficient de mare pentru a găzdui peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați o lungime dublă lungă de folie de aluminiu rezistentă deasupra foii de copt peste capătul mai scurt al foii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Așezați un alt perpendicular pe primul.
7
Așezați verdele de praz pe folie pentru a forma un pat în care somonul dvs. se poate cuibări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Adăugați jumătate din prazul feliat, șalota, usturoiul, ierburile și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Așezați somonul curățat deasupra verdețurilor. Sare și piperează Generos ambele părți ale somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VerziiVerzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Stropiți peste tot cu ulei de măsline și frecați pentru a acoperi partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Așezați tarhon sau alte tulpini de plante peste vârful peștelui și acoperiți partea superioară cu restul prazului feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Pas opțional: introduceți o sondă electronică a termometrului pentru carne în cel mai gros capăt al somonului. Acest lucru vă va ajuta să monitorizați procesul de gătit fără a deschide folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Aduceți marginile foliei de-a lungul ambelor capete ale somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Adăugați vinul. Sigilați marginile împreună pentru a forma un cort compact în jurul somonului (lăsați cablul termometrului să treacă printr-una dintre cusături dacă utilizați una). Repetați cu al doilea strat de folie. Somonul se poate odihni până când sunteți gata să prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Se introduce în cuptor. Prăjiți până când temperatura internă este de 140 de grade. Pentru un filet de somon de 2-3 lb, acest lucru a durat aproximativ 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Desfaceți și scoateți-l pe platoul de servire. Aruncați capetele de praz verde.Top carne expusă cu jus și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
17
Notă: Acesta este, de asemenea, un mod fantastic de a găti somon întreg. Pentru un somon de 4 lb, puteți utiliza relativ aceeași cantitate de ingrediente. Creșteți timpul de gătit la 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista