Somon Prăjit În Folie Cu Un Jus Aromat
Somon prăjit cu folie cu un jus aromat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 46G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline extravirgin, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon aromat aburit, Roșii Aromate Prăjite Lent, și Legume Rădăcinoase Prăjite Aromate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Feliați prazul în jumătate pe lungime începând de la capătul alb, dar nu tăind capătul verde. Clătiți bine sub apă rece care separă frunzele pentru a îndepărta murdăria prinsă.
Tăiați capetele verzi din Praz și rezervați. Feliați părțile albe și verde deschis.
Selectați o foaie de copt suficient de mare pentru a găzdui peștele.
Așezați o lungime dublă lungă de folie de aluminiu rezistentă deasupra foii de copt peste capătul mai scurt al foii.
Așezați un alt perpendicular pe primul.
Așezați verdele de praz pe folie pentru a forma un pat în care somonul dvs. se poate cuibări.
Adăugați jumătate din prazul feliat, șalota, usturoiul, ierburile și frunzele de dafin.
Așezați somonul curățat deasupra verdețurilor. Sare și piperează Generos ambele părți ale somonului.
Stropiți peste tot cu ulei de măsline și frecați pentru a acoperi partea de sus și de jos.
Așezați tarhon sau alte tulpini de plante peste vârful peștelui și acoperiți partea superioară cu restul prazului feliat.
Pas opțional: introduceți o sondă electronică a termometrului pentru carne în cel mai gros capăt al somonului. Acest lucru vă va ajuta să monitorizați procesul de gătit fără a deschide folia.
Aduceți marginile foliei de-a lungul ambelor capete ale somonului.
Adăugați vinul. Sigilați marginile împreună pentru a forma un cort compact în jurul somonului (lăsați cablul termometrului să treacă printr-una dintre cusături dacă utilizați una). Repetați cu al doilea strat de folie. Somonul se poate odihni până când sunteți gata să prăjiți.
Se introduce în cuptor. Prăjiți până când temperatura internă este de 140 de grade. Pentru un filet de somon de 2-3 lb, acest lucru a durat aproximativ 25-30 de minute.
Lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Desfaceți și scoateți-l pe platoul de servire. Aruncați capetele de praz verde.Top carne expusă cu jus și legume.
Notă: Acesta este, de asemenea, un mod fantastic de a găti somon întreg. Pentru un somon de 4 lb, puteți utiliza relativ aceeași cantitate de ingrediente. Creșteți timpul de gătit la 35-40 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.