Somon Prăjit În Folie Cu Un Jus Aromat

Somon Prăjit În Folie Cu Un Jus Aromat
Somon prăjit cu folie cu un jus aromat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 46G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline extravirgin, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon aromat aburit, Roșii Aromate Prăjite Lent, și Legume Rădăcinoase Prăjite Aromate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați prazul în jumătate pe lungime începând de la capătul alb, dar nu tăind capătul verde. Clătiți bine sub apă rece care separă frunzele pentru a îndepărta murdăria prinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Tăiați capetele verzi din Praz și rezervați. Feliați părțile albe și verde deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Selectați o foaie de copt suficient de mare pentru a găzdui peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați o lungime dublă lungă de folie de aluminiu rezistentă deasupra foii de copt peste capătul mai scurt al foii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați un alt perpendicular pe primul.
7
Așezați verdele de praz pe folie pentru a forma un pat în care somonul dvs. se poate cuibări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Adăugați jumătate din prazul feliat, șalota, usturoiul, ierburile și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Așezați somonul curățat deasupra verdețurilor. Sare și piperează Generos ambele părți ale somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VerziiVerzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Stropiți peste tot cu ulei de măsline și frecați pentru a acoperi partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Așezați tarhon sau alte tulpini de plante peste vârful peștelui și acoperiți partea superioară cu restul prazului feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Pas opțional: introduceți o sondă electronică a termometrului pentru carne în cel mai gros capăt al somonului. Acest lucru vă va ajuta să monitorizați procesul de gătit fără a deschide folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Aduceți marginile foliei de-a lungul ambelor capete ale somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Adăugați vinul. Sigilați marginile împreună pentru a forma un cort compact în jurul somonului (lăsați cablul termometrului să treacă printr-una dintre cusături dacă utilizați una). Repetați cu al doilea strat de folie. Somonul se poate odihni până când sunteți gata să prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Se introduce în cuptor. Prăjiți până când temperatura internă este de 140 de grade. Pentru un filet de somon de 2-3 lb, acest lucru a durat aproximativ 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Desfaceți și scoateți-l pe platoul de servire. Aruncați capetele de praz verde.Top carne expusă cu jus și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
17
Notă: Acesta este, de asemenea, un mod fantastic de a găti somon întreg. Pentru un somon de 4 lb, puteți utiliza relativ aceeași cantitate de ingrediente. Creșteți timpul de gătit la 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista