O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,82 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, frunze de tarhon, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Feta Spanac Somon Friptură, Friptură cu ochi de coastă umplută cu slănină și spanac, și Friptură De Porc Umplută Cu Spanac.
Instrucțiuni
1
Așezați un file de somon pe o tăietură. Tăiați-l prin centru pe lungime, astfel încât să se deschidă plat într-o bucată mare ca o carte. Nu tăiați până la capăt. Condimentați interiorul cu un vârf de sare și piper. Repetați cu al doilea file. Lăsați fileurile așezate open.In un bol de dimensiuni medii amestecați ricotta, usturoiul, oul, firimiturile de pâine, vârful de sare, vârful de piper și un strop de ulei de măsline într-o pastă groasă uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
File De Somon
Pesmet
Ulei De Măsline
Brânză Ricotta
Usturoi
Piper
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Bol
2
Răspândiți aproximativ aproximativ acest amestec pe suprafața interioară a fiecărui file de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Presărați aproximativ jumătate din feta mărunțită peste amestecul de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Brânză Feta
4
Așezați 12 sau 15 frunze de spanac deasupra fiecărui file umplut, urmate de 8 sau 10 frunze întregi de tarhon. Închideți clapeta superioară a fileurilor peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Spanac
5
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta rămas pe vârfurile fiecărui file, topind fiecare cu încă 12 sau 15 frunze de spanac și încă câteva frunze de tarhon. Legați mănunchiurile închise cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Spanac
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
6
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
7
Presărați cu 1 lingură parmezan deasupra fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
8
Coaceți 20 de minute la cuptor, lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a dezlega și tăia fiecare file în 3 porții. Împărțiți spanacul rămas între 6 farfurii. Se acoperă cu o porție de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se servește cald sau la temperatura camerei cu un strop de ulei de măsline.