Somon Prăjit Portocaliu

Somon Prăjit Portocaliu
Orange somon prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 344 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de portocale, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 99%. Încercați Somon Prăjit Chili Portocaliu, Somon prăjit cu sos de portocale, și Somon Întreg Prăjit Cu Glazură De Unt Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mic sau ceașcă, amestecați împreună ardeiul de lămâie, praful de usturoi și pătrunjelul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați feliile dintr-una dintre portocale într-un singur strat în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Puneți un strat de felii de ceapă peste portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Stropiți cu puțin ulei de măsline și presărați cu jumătate din amestecul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6
Așezați vasul în cuptorul preîncălzit și prăjiți aproximativ 25 de minute sau până când ceapa se rumeneste și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți vasul din cuptor și creșteți temperatura la 450 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Împingeți ceapa și feliile de portocale pe marginea exterioară a vasului de copt și așezați fileurile de somon în centru. Se condimentează cu jumătatea rămasă din amestecul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Felii De PortocaleFelii De Portocale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Bateți împreună sucul de portocale, sucul de lămâie și mierea într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Se toarnă uniform peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când somonul este opac în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Scoateți fileurile într-un vas de servire și aruncați portocala prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
13
Garnisiți fileurile cu ceapă prăjită și felii proaspete de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate100
Revista