Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus
Somonul prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,26 USD pe porție. O porție conține 802 calorii, 57G de proteine, și 41G de grăsime. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, Somon sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie, și Salată Israeliană De Cuscus Cu Roșii Cherry Prăjite.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu până se combină bine. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.Preîncălziți cuptorul la 32
Se Toarnă 4 Linguri. ulei într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi somonului. Faceți un pat de ierburi în partea de jos a tigaiei; deasupra cu somon, cu pielea în jos.
Stropiți somonul cu restul de 2 linguri. ulei și sezon cu sare. Se acoperă cu roșii, dacă se folosește.
Coaceți până când somonul este doar gătit în centru (un cuțit mic va aluneca ușor prin carne), 2530 minute. Aruncați roșiile cu 3 linguri. ulei, pătrunjel și za ' atar, dacă se utilizează, într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare. Pune deoparte.Aduceți la fierbere o oală medie cu apă ușor sărată.
Adăugați cuscusul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Scurgeți cuscusul; transferați într-un castron mare. Se amestecă untul și restul de 1 lingură. ulei. Condimentează după gust cu sare. Îndoiți ușor roșiile în cuscus
Folosiți o lingură mare sau o furculiță pentru a servi somonul, lăsând pielea în tigaie.
Se servește cu sos de iaurt și cuscus.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.