Somonul prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,26 USD pe porție. O porție conține 802 calorii, 57G de proteine, și 41G de grăsime. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, Somon sălbatic cu cuscus perlat, roșii prăjite lent și ulei de Oregano de lămâie, și Salată Israeliană De Cuscus Cu Roșii Cherry Prăjite.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediu până se combină bine. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se Toarnă 4 Linguri. ulei într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi somonului. Faceți un pat de ierburi în partea de jos a tigaiei; deasupra cu somon, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Ierburi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Stropiți somonul cu restul de 2 linguri. ulei și sezon cu sare. Se acoperă cu roșii, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Somon
Sare
Ulei De Gătit
4
Coaceți până când somonul este doar gătit în centru (un cuțit mic va aluneca ușor prin carne), 2530 minute. Aruncați roșiile cu 3 linguri. ulei, pătrunjel și za ' atar, dacă se utilizează, într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare. Pune deoparte.Aduceți la fierbere o oală medie cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
Zaatar
Somon
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Bol
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați cuscusul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
6
Scurgeți cuscusul; transferați într-un castron mare. Se amestecă untul și restul de 1 lingură. ulei. Condimentează după gust cu sare. Îndoiți ușor roșiile în cuscus
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Tomate
Unt
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Folosiți o lingură mare sau o furculiță pentru a servi somonul, lăsând pielea în tigaie.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.