Somon Prăjit La Cuptor Cu Sos De Miere-Muștar
Această rețetă servește 4. Dacă 91 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul prăjit la cuptor cu sos de miere-muștar ar putea fi uimitor fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție conține 39 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, cimbru, fripturi de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Degetele de pui "prăjite" la cuptor cu sos de scufundare cu miere-muștar, și Somon Cu Sos De Muștar Cu Miere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.