Somon prăjit cu spanac și Shiitake
Somonul prăjit cu spanac și Shiitake este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,62 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de somon cu piele, sare și piper kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Somon prăjit de 30 de Minute cu ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake, și Somon prăjit cu kangkong (spanac de mlaștină) și ciuperci shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură 2 Tbs. ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă smântâna, cimbru, 1 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, până se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați spanacul până se ofilesc.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie pentru a se încălzi. Curățați tigaia și readuceți-o în aragaz.
Încălziți restul de 1-1 / 2 Tbs. ulei în tigaie la foc mediu. Condimentați fileurile de somon peste tot cu 1 linguriță. sare și1 / 4 lingurițe. pepper. Aranjați somonul în tigaie cu pielea în sus într-un singur strat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 7 până la 9 minute în total.
Transferați somonul pe o farfurie mare.
Se amestecă sucul de lămâie cu 1 Tbs. apă, adăugați în tigaie și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Stropiți sucurile de tigaie peste somon și serviți cu amestecul cald de shiitake. Sugestii de servire începeți masa cu o primăvară proaspătă
Salată De Salată Și Ierburi.
41, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
13, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.