Somonul prăjit cu spanac și Shiitake este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,62 USD pe porție. O porție conține 420 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de somon cu piele, sare și piper kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Somon prăjit de 30 de Minute cu ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake, și Somon prăjit cu kangkong (spanac de mlaștină) și ciuperci shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căldură 2 Tbs. ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă smântâna, cimbru, 1 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, până se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați spanacul până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie pentru a se încălzi. Curățați tigaia și readuceți-o în aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
6
Încălziți restul de 1-1 / 2 Tbs. ulei în tigaie la foc mediu. Condimentați fileurile de somon peste tot cu 1 linguriță. sare și1 / 4 lingurițe. pepper. Aranjați somonul în tigaie cu pielea în sus într-un singur strat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 7 până la 9 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați somonul pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Se amestecă sucul de lămâie cu 1 Tbs. apă, adăugați în tigaie și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Stropiți sucurile de tigaie peste somon și serviți cu amestecul cald de shiitake. Sugestii de servire începeți masa cu o primăvară proaspătă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Mazăre, Unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Salată De Salată Și Ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.