Somon prăjit cu ierburi verzi
Somonul prăjit cu ierburi verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 312 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mărar, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Somon prăjit cu citrice și ierburi, Pescăruș la grătar cu ardezie, cu ierburi, legume prăjite și un sos de boabe de piper verde, și Somon prăjit lent cu sos verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Așezați fileul de somon într-un vas de prăjire din sticlă, ceramică sau oțel inoxidabil și condimentați-l generos cu sare și piper.
Bateți împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie și stropiți amestecul uniform peste somon.
Lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați împreună ceapa, mărarul și pătrunjelul. Împrăștiați amestecul de plante peste fileul de somon, întorcându-l astfel încât ambele părți să fie acoperite generos cu ierburile verzi.
Se toarnă vinul în jurul fileului de pește.
Prăjiți somonul timp de 10 până la 12 minute, până când este aproape gătit în centru în partea cea mai groasă. Centrul va fi ferm cu doar o linie de somon nefiert chiar în centru. (Mă uit prin introducerea vârfului unui cuțit mic.) Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați somonul transversal în bucăți de servire și serviți fierbinte cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
Santa Ema Chardonnay Reserva is a bright golden yellow colored wine that comes from the Leyda Valley. A bouquet of ripe tropical fruits emerges, such as bananas and passion fruit along with touches of honey and vanilla. In the mouth, it is a wine of good balance and pleasant acidity.Ideal to go with oily fish and sauces, seafood and grilled crab. Also ideal for white meat and mature cheeses.