Somon Poșat rece cu maioneză din plante

Somonul fiert la rece cu maioneză din plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, muștar dijon, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie, Somon fiert la rece cu salată de castraveți, și Somon fiert la rece cu muștar provensal.
Instrucțiuni
În tigaia de 12 inci, încălziți toate ingredientele pentru somon, cu excepția somonului, a maionezei cu ierburi și a panelor de lămâie la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 5 minute.
Tăiați somonul în 6 bucăți de servire.
Puneți somonul în tigaie; adăugați apă pentru a acoperi dacă este necesar.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit aproximativ 14 minute sau până când fulgii de somon ușor cu furculita.
Îndepărtați cu grijă somonul cu spatula cu fante; scurgeți pe grătar. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de maioneză din plante; acoperiți și refrigerați până la servire.
Serviți somonul cu maioneză din plante și pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.