Somon portocaliu și Papillote

Orange somon en Papillote este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, concentrat de suc de portocale, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Somon Ro Papillote cu mango și portocaliu Suprincifmes, Somon cu 5 ingrediente în Papillote, și Somon Ro Papillote cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Combinați arpagicul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine.
Tăiați 4 (13 x 13 inci) bucăți de hârtie pergament sau folie de aluminiu; tăiați fiecare în formă de inimă.
Aranjați 1 bucată de pește pe jumătate din fiecare inimă pergament. Topiți peștele cu 1 lingură de amestec de iaurt și presărați cu amestec de arpagic.
Îndoiți peste cealaltă jumătate din fiecare inimă pergament. Începând cu marginea rotunjită, încrețiți și sertizați marginile împreună pentru a face o etanșare; răsuciți capetele strâns pentru a sigila.
Așezați pe o foaie mare de copt.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când pergamentul este umflat și ușor rumenit.
Așezați pe farfurii individuale de servire; tăiat deschis.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay]()
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.