Somon portocaliu II
Orange Salmon II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $4.42 pe portie. O porție conține 381 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de buruieni de mărar, suc de portocale, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este mare. Încercați Somon Portocaliu, Somon Portocaliu, și Somon Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de somon într-o tigaie mare la foc mediu.
Se toarnă suc de portocale peste somon. Aranjați crenguțe de mărar în jurul somonului. Gatiti, intorcand ocazional, 15 minute, sau pana cand pestele este usor fulgi cu o furculita.
Scoateți somonul din tigaie și puneți-l deoparte.
Reduceți căldura tigaiei la mediu-scăzut și continuați să gătiți sucul de portocale 10 minute sau până se îngroașă.
Se toarnă peste somon pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.