Somon Pocat Cu Sos De Iaurt Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Somonul pocat cu sos de iaurt curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 343 calorii, 39G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole, sare grosieră și piper măcinat, iaurt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Fripturi de somon pocate cu sos de iaurt-mărar, Somon sălbatic Braconat cu citrice cu sos de castraveți-iaurt, și Fripturi De Somon Poșate Cu Sos De Iaurt Cu Castraveți De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, pudra de curry și coriandrul; condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.