Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Somonul pocat cu sos de iaurt curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 343 calorii, 39G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole, sare grosieră și piper măcinat, iaurt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Fripturi de somon pocate cu sos de iaurt-mărar, Somon sălbatic Braconat cu citrice cu sos de castraveți-iaurt, și Fripturi De Somon Poșate Cu Sos De Iaurt Cu Castraveți De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, pudra de curry și coriandrul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.