Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Somonul placat cu glazură balsamică de miere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 545 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scândurile de cedru netratate, partea de somon, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Somon cu glazură de miere balsamică, Somon placat cu glazură de arțar-muștar, și Somon Placat Cu Cedru Cu Glazură De Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Dacă folosiți o parte a somonului, tăiați aproximativ la jumătatea cărnii la fiecare 5 până la 6 inci, astfel încât să existe câteva spații pentru ca glazurile să se scufunde. Dacă utilizați fileuri de somon, feliați aproximativ 8 până la 10 unghiuri feliate în carne, pentru a ajuta carnea să se înmoaie mai complet în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Într-un castron mic sau ceașcă, amestecați sarea, piperul și muștarul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mediu de sticlă, încălziți mierea în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde pentru a lichefia în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți din cuptorul cu microunde și amestecați în oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Ungeți partea superioară a fileurilor de somon (nu partea pielii) cu untul topit. Condimentează partea de carne cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Ungeți cu amestecul miere-balsamic, rezervând unele pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Puneți scândurile înmuiate sub broilerul fierbinte, la aproximativ 5 centimetri de sursa de căldură, până când lemnul este rumenit deasupra, aproximativ 3 minute. Cu clești, scoateți cu grijă scândurile din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Periați imediat suprafața rumenită cu ulei de măsline, apoi așezați fileurile de somon pe suprafața unsă, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10
Puneți 2 foi de fursecuri în cuptorul de mai jos, unde vor merge scândurile pentru a prinde orice glazuri sau sucuri care se scurg. Întoarceți scândurile la broiler și gătiți peștele timp de 10 minute. Ungeti cu miere-balsamic și locul în cuptor. Gatiti pana se face pe gustul dvs., aproximativ 10-15 minute sau 20 de minute in total pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți fileurile pe un platou sau serviți imediat direct din scânduri.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.