Somon picant la grătar cu Mango, ridiche și salsa de var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul picant la grătar cu Mango, ridiche și Salsan de var. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, ulei de măsline, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 90%. Încercați Creveți la grătar cu Salsa de Mango, tei și ridiche, Somon de tei cu miere la grătar cu salsa de Mango Avocado, și Somon de Lime la grătar cu Avocado-Mango Salsan și orez de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Salsa, puneți toate ingredientele într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin; deoparte.
Încălziți grătarul la înălțime medie.
Stropiți puțin ulei de măsline peste somon și condimentați-l cu sare și piper. Frecați ușor 2 linguri de condiment
Turnați puțin ulei de măsline pe un prosop de hârtie și frecați grătarul cu el - acest lucru va ajuta la prevenirea lipirii peștilor. Grătați carnea de somon cu fața în jos timp de aproximativ 12 până la 15 minute.
Pentru a servi, întindeți cea mai mare parte a Salsa pe un platou și așezați somonul, cu pielea în jos, deasupra.
Garnisiți cu mai multe Salsa, felii de ridiche, cilantro și o picătură de ulei de măsline.
Puneți chilele ancho, chimenul, coriandrul, bățul de scorțișoară și ardeiul într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mare și prăjiți condimentele doar până când încep să miroasă, aproximativ 1 minut. Goliți într-o moară de condimente și macinați într-o pulbere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.