Somon Marinat La Grătar
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 259 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, file de somon rege din Alaska, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Somon Marinat La Grătar, Somon La Grătar Marinat Cu Var, și Miso Marinat Somon La Grătar pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.