Somon la grătar învelit în lămâie și frunze de dafin

Somonul la grătar învelit în lămâie și frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 422 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $18.84 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, ulei de măsline, file de somon tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Somon Învelit În Frunze De Smochin, Somon învelit în frunze de smochin cu varză coaptă, și Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide.
Instrucțiuni
Aranjați opt bucăți de șnur de bucătărie lungi de 24 de inci, una lângă alta și la o distanță de 1 1/2 inci, pe suprafață. Suprapuneți frunzele de dafin deasupra șirurilor în dreptunghi de aproximativ aceeași dimensiune ca peștele. Topbay frunze cu rânduri suprapuse de lămâiefelii.
Presărați pielea de pește cu sare grosieră și piper negru proaspăt măcinat; așezați peștele, cu pielea în jos, pe felii de lămâie.
Presărați carne de pește cu sare grosieră și piper; stropitcu ulei de măsline. Se acoperă cu rânduri suprapusede felii de lămâie, apoi frunze de dafin. Strâns legați sfori, asigurând felii de lămâie și frunze de dafin pentru a pescui.
Puneți pachetul de pește în grătar; închideți coșul (coșul nu trebuie să se închidă complet pentru a sprijini peștele).face înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Chillsomon în Coș. Aduceți la temperatura camereiînainte de grătar.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Grill pește în Coș până când doar ferm la touchand termometru introdus în mai groasepart registre 135 F, care deține Coș sidestogether pentru a transforma pește, aproximativ 20 de minute perside.
Transferați peștele pe platou, cu șnurulnoduri în sus.
Îndepărtați corzile, frunzele de dafin șilămani din partea de sus.
Pe porție: 362,19 kcal calorii, 40,8% calorii din grăsimi,
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.