Somon la grătar învelit în lămâie și frunze de dafin

Somon la grătar învelit în lămâie și frunze de dafin
Somonul la grătar învelit în lămâie și frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 422 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $18.84 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, ulei de măsline, file de somon tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Somon Învelit În Frunze De Smochin, Somon învelit în frunze de smochin cu varză coaptă, și Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide.

Instrucțiuni

1
Aranjați opt bucăți de șnur de bucătărie lungi de 24 de inci, una lângă alta și la o distanță de 1 1/2 inci, pe suprafață. Suprapuneți frunzele de dafin deasupra șirurilor în dreptunghi de aproximativ aceeași dimensiune ca peștele. Topbay frunze cu rânduri suprapuse de lămâiefelii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PeștePește
2
Presărați pielea de pește cu sare grosieră și piper negru proaspăt măcinat; așezați peștele, cu pielea în jos, pe felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare GrosierăSare Grosieră
LămâieLămâie
PeștePește
3
Presărați carne de pește cu sare grosieră și piper; stropitcu ulei de măsline. Se acoperă cu rânduri suprapusede felii de lămâie, apoi frunze de dafin. Strâns legați sfori, asigurând felii de lămâie și frunze de dafin pentru a pescui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
PeștePește
4
Puneți pachetul de pește în grătar; închideți coșul (coșul nu trebuie să se închidă complet pentru a sprijini peștele).face înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Chillsomon în Coș. Aduceți la temperatura camereiînainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Grill pește în Coș până când doar ferm la touchand termometru introdus în mai groasepart registre 135 F, care deține Coș sidestogether pentru a transforma pește, aproximativ 20 de minute perside.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați peștele pe platou, cu șnurulnoduri în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Îndepărtați corzile, frunzele de dafin șilămani din partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
8
Stropiți cu ulei; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Pe porție: 362,19 kcal calorii, 40,8% calorii din grăsimi,
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista