Somon La Grătar În Stil Pastramă

Somon La Grătar În Stil Pastramă
Somonul în stil Pastramă la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 263 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, ghimbir măcinat, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pastramă De Somon, Cum Se Fac Bețe De Somon Pastrami, și Caserola în stil Reuben cu chiftele de Pastramă, varză murată și orz.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 7 ingrediente.
3
Așezați fileul de somon, cu pielea în jos, pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru; periați uniform cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Presărați uniform amestecul de condimente peste somon; frecați ușor amestecul în pește. Acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista