Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice Triple

Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice Triple
Somonul la grătar glazurat cu citrice Triple ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, sare kosher și piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice Triple, Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice, și Somon Glazurat Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Glazură: aduceți toate ingredientele la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu, amestecând pentru a topi conservele și pentru a împiedica arderea amestecului. Reduceți focul la foc mic și lăsați glazura să se reducă până la sirop, aproximativ 15 până la 20 de minute. Reglați condimentele cu sare și piper proaspăt crăpat, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
CondimenteCondimente
ConservăConservă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți ambele părți ale fileurilor cu ulei de măsline chiar înainte de grătar, apoi condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți somonul timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte, perindând cu glazura în ultimele câteva minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Transferați somonul pe farfurii de servire și periați-le cu glazura rămasă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca vinul Woodstock Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay se deschide cu un amestec eclectic plăcut de arome bogate de pere, minerale și papaya, urmate de arome proaspete de mere de pere asiatice, citrice și fructe tropicale, cu un acid excelent la final. Sau cum îi place lui Mark să spună, " soare într-o sticlă."
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista