Somon La Grătar De Arțar

Somonul la grătar de arțar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de file de somon, suc de portocale, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Somon La Grătar De Arțar, Somon La Grătar Glazurat Cu Arțar, și Somon La Grătar Dijon-Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Sigilați sacul și marinați în frigider 3 ore.
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Scoateți peștele din marinadă, rezervând marinada.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2 linguri (aproximativ 3 minute).
Așezați peștele pe grătar sau tigaie acoperită cu spray de gătit; grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele de pe grătar; presărați uniform cu sare.
Țineți punga de plastic cu fermoar în timp ce se adaugă ingrediente lichide
Strângeți portocala pentru suc
Ajutați la măsurarea ingredientelor lichide
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.