Somon la grătar cu unt compus de lămâie-piper

Somon la grătar cu unt compus de lămâie-piper
Somonul la grătar cu unt compus de lămâie-piper este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 566 calorii, 34G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu ierburi și unt compus din lămâie Meyer, Unt compus de lămâie-mărar, și Unt Compus De Mărar De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul într-un castron mediu și zdrobiți-l cu o spatulă de cauciuc până când este foarte răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
2
Adăugați coaja, usturoiul și sarea și piperul măsurate și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
3
Transferați amestecul de unt pe o foaie de folie de plastic. Formați-l într-un buștean rulându-l în folie de plastic, apoi răsuciți capetele și pliați-le pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Se pune la frigider pentru a se întări înainte de Utilizare, cel puțin 30 de minute.
5
Tăiați lămâile zestate în jumătate și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
6
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Se usucă somonul cu prosoape de hârtie. Înveliți ambele părți ale fileurilor cu ulei și condimentați generos cu sare și piper.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
SomonSomon
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați somonul pe grătar cu pielea în jos, acoperiți grătarul și gătiți netulburat până când apar urme de grătar și pielea începe să fie crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind o spatulă plată, răsturnați cu grijă fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Așezați lămâile rezervate cu fața tăiată în jos pe grătar. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când somonul este doar opac în centru și lămâile au urme de grătar, aproximativ 2 până la 4 minute more.To serviți, tăiați 4 (1/4-până la 1/2-inch grosime) runde de unt de lămâie-piper (veți avea câteva rămase). Așezați imediat o rundă deasupra fiecărei bucăți de pește și serviți cu jumătățile de lămâie la grătar pentru a stoarce peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LămâieLămâie
PiperPiper
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista