Somon la grătar cu sos picant de castraveți

Somon la grătar cu sos picant de castraveți
Somonul la grătar cu sos picant de castraveți este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 437 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $5.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare kosher, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Somon La Grătar Cu Sos Picant De Castraveți, File de somon la grătar cu sos de mărar de castraveți, și Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice Acidulată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1/4 linguriță sare; se amestecă bine. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Presărați peștele cu restul de 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
5
Așezați peștele, cu pielea în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 3 minute. Rotiți peștele cu un sfert de tură (45 de grade) pentru cruci în formă de diamant. Grătar 3 minute. Întoarceți peștele; grătar 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se servește cu sos și crenguțe de mărar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista