Somon la grătar cu sos Hoisin de arahide
Somonul la grătar cu sos Hoisin de arahide necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.57 pe portie. O porție conține 524 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de unt de arahide cremoase JIF nr, apă, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Încercați Friptură de somon la grătar cu sos BBQ Hoisin, Somon la grătar cu glazură Hoisin și gust de prune-ghimbir, și Hoisin-Sos De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Se amestecă constant, se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 5 minute, amestecând des. Sosul poate fi făcut cu câteva zile înainte și refrigerat. Dacă este prea gros, adăugați puțină apă când o încălziți înainte de servire.
Pulverizați filetele de somon cu Spray de gătit CRISCO buck pe ambele părți și condimentați cu sare și piper.
Grătar până se face după bunul plac. Completați fiecare filet de somon la grătar cu sos cald de arahide Hoisin și presărați cu scallions tocate, chiar înainte de servire. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.