Somon la grătar cu sos de unt de Lime

Somon la grătar cu sos de unt de Lime
Somonul la grătar cu sos de unt de Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sos de unt de lime, coajă de lime, file de somon tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, Somon la grătar cu ardei iute și unt de lime, și Fripturi de somon la grătar cu unt de Lime.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Condimentați somonul peste tot cu sare și piper, apoi grătiți, cu carnea în jos, pe grătar ușor uns (acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz) 4 minute. Întoarceți fileurile și grătiți (acoperite numai dacă folosiți grătar pe gaz) până când sunt fierte, încă 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Presărați fileurile cu coajă și acoperiți fiecare cu 1 lingură de sos de unt de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
VarVar
1
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, somonul poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista