Somon la grătar cu salată verde de Mango
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul la grătar cu salată verde de Mango ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 532 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, castraveți, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Kachumber de Mango crud / salată verde de Mango și ceapă, Salată Verde De Mango, și Salată verde de mango.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți coaja de tei și sucul de lămâie cu oțetul de orez, zahărul brun și sosul de soia.
Bateți în 1/4 cană de ulei vegetal și condimentați cu sare și piper.
Adăugați mango verde feliat, castraveți, coriandru, mentă și 1 lingură de semințe de susan prăjite.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Ungeți fileurile de somon cu ulei vegetal și condimentați-le cu sare și piper. Grătiți pielea de somon cu fața în jos la foc moderat, rotind o dată, până când pielea este foarte crocantă și peștele este ușor opac în centru, 10 până la 12 minute.
Transferați fileurile de somon în farfurii, presărați-le cu restul de 1 lingură de semințe de susan prăjite și serviți cu salata de mango.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.