Somon la grătar cu ierburi cu Chutney proaspăt de roșii-portocale
Somon la grătar cu ierburi cu Chutney proaspăt de roșii-portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 603 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 6,03 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, portocale de buric, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Portocaliu braconat cu sos de roșii și ierburi proaspete, Chutney proaspăt de portocale și mere, și Chutney de roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor grătarele cu ulei de șofrănel. Pregătiți un foc foarte fierbinte într-un grătar cu gaz sau cărbune.Focul ar trebui să fie roșu aprins și fierbinte. Frecați grătarele cu partea tăiată a cartofului roșcat (amidonul din cartof împiedică peștele să se lipească). (Notă: puteți folosi o tigaie pentru grătar în locul unui grătar în aer liber, dacă doriți, deși aroma nu va fi la fel.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof Roșcat
Ulei De șofrănel
Cartofi
Amidon
Pește
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Soba
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați somonul pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Stropiți sucul de portocale peste partea de carne a somonului. Se acoperă uniform cu uleiul de măsline, busuiocul, mărarul, sarea și piperul. Apăsați ușor frunzele de plante în carne, astfel încât acestea să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Ulei De Măsline
Piper
Somon
Busuioc
Mărar
Sare
4
Așezați carnea de somon cu fața în jos (cu pielea în sus) pe grătar (rezervați folia) și gătiți 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De Aluminiu
5
Întoarceți somonul și așezați-l cu pielea în jos pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Se toarnă sucul de portocale rămas peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Somon
7
Puneți somonul în folie pe grătare peste foc și gătiți neacoperit cu 8 până la 10 minute mai mult, până când peștele începe să se descuameze, dar este încă puțin cărnos în centru. (Notă:peștele va continua să gătească pe măsură ce se odihnește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească, acoperit ușor, timp de 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Îndepărtați pielea și aruncați-o.
10
Transferați peștele pe un platou sau serviți porții pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
11
Se servește imediat, acoperit cu chutney și frunze proaspete de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
12
Chutney Proaspăt De Roșii-Portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Portocaliu
Tomate
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Aruncați roșiile de pere galbene și roșiile de struguri roșii cu 2 linguri de ulei de măsline și oțet pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De Struguri
Ulei De Măsline
Tomate
Oțet
Pere
15
Se întinde într-un singur strat pe o tigaie și se introduce în cuptor pentru a prăji aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
16
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Radeți coaja din portocale și așezați coaja într-un castron. Tăiați coaja și miezul alb din portocale și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
18
Tăiați portocalele în secțiuni și adăugați-le în castron cu coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
19
Adăugați roșiile, scallions, ghimbirul și uleiul de măsline rămas, coaja de lămâie, sucul de lămâie, jalapeincroumo, semințele de muștar, Semințele de fenicul, boabele de piper, busuiocul, sarea și piperul într-un castron și amestecați pentru a amesteca bine. Se dă la frigider într-un recipient etanș până când este gata de utilizare sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Semințe De Fenicul
Suc De Lămâie
Boabe De Piper
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Ceapa Verde
Tomate
Ghimbir
Piper
Busuioc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
20
Gust
21
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.