Somon la grătar cu glazură de ghimbir-portocaliu

Somon la grătar cu glazură de ghimbir-portocaliu
Somon la grătar cu glazură de ghimbir-portocaliu ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 406 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 158 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cap la magazin și ridica orez, miere, garnitura: ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Rețete similare sunt Somon Cu Glazură De Ghimbir-Portocaliu, Piept de pui la grătar cu glazură picantă de portocale-ghimbir, și Somon la grătar cu glazură Hoisin și gust de prune-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas superficial; adăugați somon. Acoperiți și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Scoateți somonul din marinadă, rezervând marinada. Aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Somon la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 grade până la 400 grade) aproximativ 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Aranjați somonul peste orez; stropiți cu orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se servește cu felii de lămâie și se ornează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul la grătar funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista