Somon la gratar cu condimente indiene și Raita ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 500 de calorii, 50g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați iaurt cu lapte integral, garam masala, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon Cu Condimente Indiene, Ulei De Măsline Somon Braconat Cu Condimente Indiene, și Arahide cu condimente indiene.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Ghimbir pur, 1/4 cană ulei, 1 lingură. garam masala, usturoi, coriandru și chimen într-un blender până la forme pure grosiere. Puneți somonul într-un vas de copt și condimentați cu sare și piper. Coat somon cu ghimbir pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 15 minute.Între timp, amestecați iaurtul, castravetele, coriandrul, ceapa verde, sucul de lămâie și restul de 1 linguriță. garam masala într-un castron mediu. Condimentează raita după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Garam Masala
1 Căpșună, Decojită
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Raita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Îndepărtați marinada pentru o grătar mai ușor sau lăsați-o să acționeze pentru o crustă mai bună. Somon la grătar, întorcându-se o dată, până când începe să se descuameze în centru, 4-5 minute pe fiecare parte.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.