Somon La Grătar Cu Condimente Indiene Și Raita

Somon La Grătar Cu Condimente Indiene Și Raita
Somon la gratar cu condimente indiene și Raita ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 500 de calorii, 50g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați iaurt cu lapte integral, garam masala, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon Cu Condimente Indiene, Ulei De Măsline Somon Braconat Cu Condimente Indiene, și Arahide cu condimente indiene.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Ghimbir pur, 1/4 cană ulei, 1 lingură. garam masala, usturoi, coriandru și chimen într-un blender până la forme pure grosiere. Puneți somonul într-un vas de copt și condimentați cu sare și piper. Coat somon cu ghimbir pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 15 minute.Între timp, amestecați iaurtul, castravetele, coriandrul, ceapa verde, sucul de lămâie și restul de 1 linguriță. garam masala într-un castron mediu. Condimentează raita după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Garam MasalaGaram Masala
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
RaitaRaita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Îndepărtați marinada pentru o grătar mai ușor sau lăsați-o să acționeze pentru o crustă mai bună. Somon la grătar, întorcându-se o dată, până când începe să se descuameze în centru, 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați somonul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
7
Serviți cu raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista