Somon la grătar cu busuioc a Encrololi

Somon la grătar cu busuioc a Encrololi
Somon la grătar cu busuioc a fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 415 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă caldă, suc de lămâie, file de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Somon la grătar cu busuioc a Encrololi, Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli, și Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou, busuiocul, usturoiul, hamsiile, oțetul și sosul Worcestershire într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
HamsiiHamsii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți în 2 linguri de ulei câteva picături la un moment dat, apoi amestecați treptat uleiul rămas în jet subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Bateți în 1 lingură apă caldă, suc de lămâie și sos de ardei iute. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Pregătiți grătarul (căldură mare).
2
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Periați somonul cu ulei; se presară sare și piper. Grill somon descoperit 5 minute. Folosind 2 spatule mari, întoarceți cu atenție peștele. Grătiți până când peștele începe să se descuameze în centru, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transfersalmon la platou. Aranjați dovleceii cu vezicule, dovleceii pattypan și la grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pattypan SquashPattypan Squash
Baby ZucchiniBaby Zucchini
5
Roșii în jurul somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Se servește cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Revista