Somon copt II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 4.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 623 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica piper, sare, file de somon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline ușor, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane (Diabetică) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Somon Întreg La Cuptor, și Somon La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu de sticlă, pregătiți marinada amestecând usturoi, ulei de măsline ușor, busuioc, sare, piper, suc de lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Ușor
Suc De Lămâie
Marinada
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Busuioc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați fileurile de somon într-un vas de copt din sticlă medie și acoperiți cu marinada. Marinați la frigider aproximativ 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați fileurile în folie de aluminiu, acoperiți cu marinată și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Așezați somonul sigilat în vasul de sticlă și coaceți 35 până la 45 de minute, până când se descuamează ușor cu o furculiță.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.