Somon la cuptor cu hrean
Somonul la cuptor cu hrean ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,61 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 189 de calorii , 23 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 4 porții. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați unt, suc de lămâie, hrean și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 56% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut, de asemenea: Rondele de vită și ardei cu sos cremă de usturoi cu hrean și trandafiri , Salată asiatică de varză cu somon la cuptor și Somon la cuptor cu lime .
Instrucțiuni
Așezați somonul cu pielea în jos într-o tavă de copt de 28 cm x 18 cm, unsă cu spray de gătit. Într-un bol mic, combinați untul, hreanul, sucul de lămâie, pudra de usturoi și piperul; întindeți peste somon.
Coaceți, fără capac, la 190°C timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță.