Somon Keta Sălbatic Din Alaska

Somon Keta Sălbatic Din Alaska
Somonul Keta sălbatic din Alaska necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 1062 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de kaffir, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Keta sălbatic din Alaska fiert la foc mic în lapte de cocos, Sandvișuri Cu Somon Sălbatic Din Alaska, și File De Somon Sălbatic Din Alaska pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fileul de pește și uscați-l. cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Tăiați-l în bucăți de 2 inci.
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez cu un capac setat la foc mediu-mare până când strălucește și aproape fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați pielea de pește în jos în oală și gătiți, până când pielea este foarte crocantă și se eliberează din oală. Nu fi tentat să miști peștele până nu se eliberează. Coborâți focul la mediu, întoarceți peștele și gătiți încă 2 sau 3 minute. Nu trebuie să fie gătit până la capăt în acest moment. Mutați peștele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge, cu pielea în sus. În timp ce tigaia este încă caldă, ștergeți cu atenție excesul de ulei din oală folosind un tampon suficient de mare de prosoape de hârtie pentru a vă proteja mâinile de ardere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți peștele scurs înapoi în tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul, roșiile tocate, pasta de curry, laptele de cocos, frunza de kaffir, sare și piper. Acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
UsturoiUsturoi
TomateTomate
7
Se servește cu orez.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista