Somon glazut cu piersici

Somon glazut cu piersici
Rețeta de somon glazurat cu piersici se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă 3,16 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 488 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, cățel de usturoi, piersici și conserve de piersici. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon glazurat cu piersici cu zmeură, Somon glazurat Teriyaki cu salsa de piersici și Giveaway și Somon glazurat dulce și picant cu condiment cu piersici și piper.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați untul și conservele. Acoperiți și puneți la microunde la putere maximă timp de 45-60 de secunde. Se amestecă sucul de lămâie, usturoiul și muștarul până se omogenizează. Misto. Pune deoparte 1 cană pentru ungere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
ConservăConservă
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Puneți fileurile de somon într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați amestecul de piersici rămas. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
3
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Puneți pielea de somon în jos pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 5 minute. Peste somon, pune jumătate din amestecul de piersici rezervat. Prăjiți 10-15 minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, ungeți des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți cu piersici feliate și amestecul rămas de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Thousand Islands Winery Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Vinăria Mii de Insule Riesling
Vinăria Mii de Insule Riesling
Acest Riesling cu clima rece, stil dulce, afișează o aromă fructată cu arome de caise și piersici, urmate de o notă de citrice. Are o senzație de gură bine echilibrată și un final dulce.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista